Nyttårsforsett….

Det gikk ikke så bra noen av forsettene mine. Shoppestoppen tok en uventet vending da jeg “måtte” ha turutstyr. Fikk alt for vondt i ha lyst påen min, og kjøpte både soveposer og GPS.
Det har gått tålelig bra med kleshandel, men har en par tabber på samvittigheten og hengende ubrukt i klesskapet.

Trening? Huff, nei det snakker vi ikke om….er fremdeles støttemedlem på YOLO…om det teller!

1 måned med forsett

Ja, da tar jeg oppsummering etter en måned i mitt eget strenge regime.

ikke alt har gått etter planen, det kan jeg i allefall starte med å si.
1. Trening.
Nei, der har det ikke skjedd store greiene gitt, jeg har hverken trent styrke eller forsøkt meg på å løpe. Men det er da fremedeles mulighet for å starte , får trøste meg med det. jeg ramlet helt av styrketreningen i fjor sommer, det kan gå veldg fort det, å ramle av.
Så fra å trene styrke 3-5 ganger i uka og ha abstinenser dager uten trening, bli rastløs på kvelden om jeg trente på morningen i stedet for kvelden. Trodde virkelig ikke set skulle skje, men det gjorde det.
2. Shoppestopp.
Der går det bra, jeg har ikke kjøpt noe som helst utover det nødvendige. Jeg har handlet  nye bukser til de tre største guttene på salget. Og en genser hver ttil de to største. Det var nødvendige kjøp, og jeg har godkjent det!
Jeg har kjøpt små vedposer som jeg har planer om å bruke til handleposer, gode og kraftige er de. Jeg kjøpte gjenbruksposer på Rema i fjor, men de røk hanken etter ett par ganger, så derfor satser jeg på noe skikkelig robust som tåler at jeg sleper med melk til en hel gjeng kalver.
Jeg har ikke bleiebarn lenger, så plastposene hoper seg opp i skapet mitt, jeg kaster jevnlig stappfulle poser fyllt med poser, ikke er det noen vits i å kjøpe ekstra søppel heller.
Så nå gjelder det bare og huske å ha dem med, skal forsøke å ha dem tilgjengelig i bilen.

Så sånn ligger det ann når Januar avsluttes, satser på at jeg blir bedre på trening og at fortsetter like bra på shoppefronten når Februar tar til!